вторник, 1. декември 2020. Вести денес: 2
home Твитови

Ципрас нема да собере доволно пратеници за ратификација- Македонија ќе си остане со променето име и без НАТО

Ципрас нема да собере доволно пратеници за ратификација- Македонија ќе си остане со променето име и без НАТО

“Нашата земја” ќе го ратификува договорот.
Ќе добиеме ПОКАНА за влез во НАТО.
Ципрас нема да собере доволно пратеници за ратификација на договорот.
Ние ќе останеме со некоја врста на променето име и без НАТО и ЕУ.
#твитодиднината

Коронавирус