недела, 9. мај 2021. Вести денес: 45
Во живо

ВМРО-ДПМНЕ го одбележува Денот на победата над фашизмот

home Твитови

Чисто да си знаете колку се некадарни

Чисто да си знаете колку се некадарни

Да ги ставиме бројките во контекст: Србија досега вакцинираше популација колку цела една #Македонија и малку поче. Ни докажа дека сосема беше возможно целата македонска популација да се покрие и вакцинира во 3-4 месеци. Буквално. Чисто да си знаете колку се некадарни хибридниов.

Коронавирус