петок, 23. август 2019. Вести денес: 1
home Твитови

Цензус ќе има: Сега и официјално бојкотот е глас за Стево

Цензус ќе има: Сега и официјално бојкотот е глас за Стево

Излезеност до 15 часот: 30,13% ЦЕНЗУС ЌЕ ИМА, сакале или не. Изборот е кој ќе победи, Стево или Гордана. Сега и официјално бојкотот е глас за Стево!