недела, 31. мај 2020. Вести денес: 14
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Апостоловска: Почина татко ми, се надевам дека ќе има истрага

Апостоловска: Почина татко ми, се надевам дека ќе има истрага

Коронавирус