петок, 18. октомври 2019. Вести денес: 66
home Твитови

Ако треба и автогол ќе се дава, штом премиерот така решил да биде

Ако треба и автогол ќе се дава, штом премиерот така решил да биде

Абе ако треба и автогол ќе се дава!!! Штом премиеро така решил така ке биде!!! А посебно ако се игра во Струмица!! Ова многу на високо ниво почна да се одлучува кој останува во прва лига!