среда, 15. јули 2020. Вести денес: 131
ИЗБОРИ 2020

Излезност до 11 часот: 11,90%, гласале 215,931 граѓани

home Твитови

„Ако Теута биде претседателски кандидат, цело Тетово ќе гласа за неа само за да не биде веќе градоначалник“

„Ако Теута биде претседателски кандидат, цело Тетово ќе гласа за неа само за да не биде веќе градоначалник“

„Ако Теута Арифи биде претседателски кандидат цело Тетово ќе гласа за неа само за да не биде веќе градоначалник“.