понеделник, 13. јули 2020. Вести денес: 145
home Твитови

„Ако не па нека ја пуштат, ако е воопшто во притвор“

„Ако не па нека ја пуштат, ако е воопшто во притвор“

„Јане Ченто претепен од ќотек, модар по телото затоа што употребил стар модел на мобилен телефон во Шутка.

Катица со компјутер, со принтер со сФе. Ако не па нека ја пуштат, ако е воопшто во притвор“.