петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 64
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Ако има дупки на пат, стави скапи сијалици од 2.2 милиони денари нека ги видат убаво возачите

Ако има дупки на пат, стави скапи сијалици од 2.2 милиони денари нека ги видат убаво возачите

Ако има дупки на пат,стави скапи сијалици 2.2 милиони денари нека ги видат убоо возачите!

Градоначалник Марин!
#СеГрижиме

Коронавирус