вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 227
home Твитови

А во Чаир и околина да демонстрирате сила и функционална држава?

А во Чаир и околина да демонстрирате сила и функционална држава?

(ФБ статус на Дарија Андовска)

Љубави полициски, ајмо тамо у Чаир и околина да демонстрирате сила и функционална држава, оќе?
Или рекетот од таму на друго место иде?

Локални избори 2021