вторник, 25. јануари 2022. Вести денес: 61
home Твитови

30 студенти го следат процесот Титаник во судницата: За понижувањето да биде поголемо не се во делот за јавност туку седат до обвинетите

30 студенти го следат процесот Титаник во судницата: За понижувањето да биде поголемо не се во делот за јавност туку седат до обвинетите

Во судница за Титаник има 30 студенти викнати да го следат процесов. За понижувањето да биде поголемо не се во делот за јавност туку седат до обвинетите. Адвокатите немаат право на збор, судијата како сакал така! на власта и судството на копче!

Коронавирус