вторник, 17. мај 2022. Вести денес: 166
home Твитови

2019 година- Човештвото ќе стигне на Марс, а Заев шмиргла шахти за да ги усреќи соседите

2019 година- Човештвото ќе стигне на Марс, а Заев шмиргла шахти за да ги усреќи соседите

2019 година.
Човештвото ќе стигне на Марс, а Заев шмиргла шахти за да ги усреќи соседите.

Коронавирус