петок, 19. април 2019. Вести денес: 120
Во живо

Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Штип во 20:30 часот

home Твитови

1.37 литри дизел во 2017 година = 1 литар дизел во 2018 година

1.37 литри дизел во 2017 година = 1 литар дизел во 2018 година

Дизел: мај 2017 = 46 ден.

Дизел: мај 2018 = 63 ден.

1.37 литри 2017 = 1 литар во 2018