Звонко Давидовиќ

Пронајдени се 11 резултати на тема „Звонко Давидовиќ“
Вести

Адвокат Давидовиќ за судењето за 27-ми: Судењето е доказ дека еднаквост пред законите нема, правдата е селективна, судството е политизирано

Адвокатот Звонко Давидовиќ вечерва во „Неделен брифинг со Сотир Костов“ истакна дека случајот со 27-ми април ја покажа нееднаквоста...
Вести

Давидовиќ: Без разрешување на специјалниот јавен обвинител не може да се именува нов, па и да станува збор за вршител на должноста

Ова се случува кога политичари подготвуваат и носат закони, без да консултираат експерти од правната фела. На површина излегуваат недостатоците...