жртви

Пронајдени се 45 резултати на тема „жртви“
Регион

Херојска приказна со трагичен крај: Баба со прегратка го штитела внучето од земјотресот, но не успеа да се заштити себеси

Драматична е сликата по силниот земјотрес кој ги потресе жителите на Албанија. Земјотресот однесе неколку жртви, а можеби најтажна...