жртва

Пронајдени се 55 резултати на тема „жртва“
Вести

Жртва на системот: Поради политичка определба наместо на работното место, на 40 степени седи пред Агенцијата за вработување

Поради политичка определба наместо на своето работно место тетовчанецот Горан Јовановски, неделава работниот ден го минува на 40 степени...