Зоранчо Јованчев

Пронајдени се 4 резултати на тема „Зоранчо Јованчев“
Вести

Јованчев до СДСМ: Поради вашата неспособност Македонија бележи најлош економски резултат споредбено со земјите од регионот

Република Македонија е со негативна стапка на раст од -4.5% во 2020-тата година, и беше земја со најлош економски резултат споредбено со...
Вести

Јованчев: ЕЛЕМ го испразни ХЕЦ Тиквеш, нивото на водата е доведено на мининум, под знак прашалник е и сезоната за наводнување

Ова што го гледате позади мене некогаш беше Тиквешко езеро. Денес личи на се само не на езеро. Колку треба да си нечовек за да направиш...
Вести

Јованчев: Грозјето не смее да остане на нивите, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ бараат надзорна расправа за овој проблем

Лозарите се излажани и изманипулирани од СДСМ и Зоран Заев лично. Грозјето скапува на нивите. Откупната цена во моментов е најниска...