зоран љутков

Пронајдени се 6 резултати на тема „зоран љутков“
Вести

Љутков: Со купување на македонски производи, ќе ги спасиме работните места во компаниите, ќе ја потпомогнеме економијата

Корона вирусот го смени животот. Епидемијата ја измени комуникацијата, но ги измени и економските текови. Македонската економија е...
Вести

Љутков: СДСМ го навредува македонскиот јазик и противуставно го третира како втор јазик во Република Македонија

СДСМ го навредува македонскиот јазик и противуставно го третира како втор јазик, односно како странски јазик во Република Македонија,...
Вести

Љутков: Под мотото „КОЛЕКТИВЕН СЕГА“, јасно и гласно културните работници го изразија своето незадоволство поради неисполнетите лажните ветувања на оваа влада

На 08.10.2019 година македонската јавност беше сведок на еден од најмасовните протести на работниците во културата до сега, ова денеска...