Зоран Јованчев

Пронајдени се 6 резултати на тема „Зоран Јованчев“
Општини

ВМРО-ДПМНЕ ОК Кавадарци: Ние кавадарчани веќе еднаш кажавме дека не се согласуваме со погубните и катастрофални политики на СДСМ и Заев

Република Македонија е заробена од Зоран Заев и неговиот криминален картел на власт. Државата со Заев го достигна дното на секое поле....