зоран илиоски

Пронајдени се 27 резултати на тема „зоран илиоски“
Вести

Илиоски: ВМРО го поддржуваше, а не организираше движењето за заедничка Македонија како што СДСМ ја поддржуваше шарената револуција

ВМРО-ДПМНЕ поддржало голем број на активности и разни здруженија каде членовите на ВМРО-ДПМНЕ зеле учество, ова денеска во судот во...
Вести

Илиоски: Со измените на Законот за јавно-приватно партнерство се ставаат во нерамномерна положба сите кои сакаат да конкурираат за јавно-приватно пaртнерство

Зоран Илиоски, пратеник од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија„ на денешната собраниска седница рече дека ова што се случува...
Вести

Илиоски до СДСМ: На готови пари, на адаптирани котли во РЕК Битола две години го стопирате проектот за топлификација- Ништо не работите !

На денешната собраниска седница имаше обраќање пратеникот од редовите на ВМРП ДПМНЕ. Тој кажа дека власта на готов проект на адаптирани...
Вести

Илиоски: Две години сте на власт и две години ја носите одговорноста за оваа држава, не можете да се вадите на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Зоран Илиоски на денешната собраниска седница по повод интерпелацијата на министерот Оливер Спасовски истакна...