ЗОИ

Пронајдени се 9 резултати на тема „ЗОИ“
Останати спортови

Дел од британските спортисти одбиваат учество на отворањето на ЗОИ поради температури од -21

Повеќето британски спортисти најверојатно ќе одбијат да учествуваат на церемонијата на отворањето на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг. Како...