знм

Пронајдени се 24 резултати на тема „знм“
Вести

Новинарите се мета на говор на омраза, ЗНМ ја потсети Владата дека треба да гарантира безбедна средина за работа

Повикувајќи се на благо зголемување на случаи кои зборуваат дека новинари се мета на говор на омраза претседателот на ЗНМ Младен Чадиковски...