злато

Пронајдени се 69 резултати на тема „злато“
Хроника

Меѓународна акција за сузбивање криминал во Југоисточна Европа: Во Македонија запленети злато, оружје, дрога и пари – откриени вкупно 389 мигранти (ФОТО)

Во рамки на Заедничките акциски денови на Европол во периодот од 26 до 29 октомври, беше спроведена меѓународна акција „Акциски денови–...