златко пенков

Пронајдени се 8 резултати на тема „златко пенков“
Вести

Пенков до Спасовски: Има поплаки дека не се издаваат лични карти со образложение дека опозицијата ги блокира измените во законот, зошто МВР не постапува по важечкиот закон?

Имам прашање до Оливер Спасовски, до мене стигна прашање од страна на граѓанин кој што не може да си го оствари своето право согласно...