златко кескоски

Пронајдени се 4 резултати на тема „златко кескоски“
Вести

Кескоски: Доколку не се донесе Законот за канабис, бизнисмените подготвуваат протест и тужби против Владата на СДСМ

Професорот по безбедност, Златко Кескоски, кој е влезен во бизнисот со канабис, беше гостин во „Што не е јасно“ на Алфа телевизија. За...