животни

Пронајдени се 28 резултати на тема „животни“
Вести

Анима Мунди: Не ни се проблем животните – институциите ни се проблем, но нема кој да го санкционира нивното неработење!

10 Лајки не можат да ја поправат штетата нанесена на животните, граѓаните и градот со запирањето на програмата за масовна стерилизацијата...
Скопје

Скопската зоолошка со апел до посетителите: Можеби на вас тоа ви е забавно, но е опасно по здравјето на нашите животни

И покрај вработените, волонтерите, едукативните табли со забрана за хранење и целата кампања, поголемиот дел од посетителите продолжува...