жители

Пронајдени се 31 резултати на тема „жители“
Општини

Жителите на Сирково побараа помош од градоначалникот на Росоман за да добијат приклучок кон патот Градско-Прилеп

Градоначалникот на Росоман да реагира кај надлежните државни институции во врска со проблемот на жителите на село Сирково, кои бараат...
Вести

Протест на жителите од Поречкиот крај, бараат изградба на регионален пат од Скопје до Македонски Брод, покрај езерото Козјак

Жителите од Поречкиот регион денеска организираа протест изразувајќи незадоволство од повеќедецениското нерешавање на прашањето...
Вести

Стојановски: Жителите на Сарај не почувствуваа ништо од ветениот „живот“, на оваа власт и стана навика да ги лаже граѓаните! (ВИДЕО)

Во Сарај не се направи буквално ништо, граѓаните не ги почувствуваа бенефициите кои власта ги ветуваше, нивниот лидер и таа партија....