зимски распуст

Пронајдени се 11 резултати на тема „зимски распуст“
Вести

Јаневска: За да се избегне пикот на пандемијата зимскиот распуст на учениците да почне од 15 декември и да трае до 21 јануари

Состојбата по училиштата и градинките станува крајно загрижувачка. Секојдневно имаме заразени наставници, цели паралелки во изолација,...