зимска служба

Пронајдени се 5 резултати на тема „зимска служба“
Општини

Јанчев: Зимската служба интензивно работи на расчистување на патот од снег во селата во Бошавијата, Рожден и Мајден

Градоначалникот на општина Кавадарци преку својата официјална Фејсбук страница информираше дека екипи на зимската служба интензивно...