зимска опрема

Пронајдени се 21 резултати на тема „зимска опрема“
Вести

Подгответе се: Почнува да важи обврската за носење зимска опрема во возилата- полицијата ќе казнува за овој прекршок

Од четврток, 15 ноември, стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Глоба од 45 евра и можност...
Вести

Подгответе се навреме: Наскоро почнува да важи обврската за носење зимска опрема во возилата- полицијата ќе казнува за овој прекршок

Од 15 ноември почнува да важи задолжителната обврска за носење зимска опрема во возилата. За возачите на автомобили, џипови и лесни камиони...