зголемување

Пронајдени се 70 резултати на тема „зголемување“
Вести

Панова: Парламентарното мнозинство да ги поддржи измените на Законот за детска заштита предложени од ВМРО-ДПМНЕ со кои се бара зголемување на додатоците

Денес, на дневен ред се две измени на Законот за детска заштита кои се предложени од страна на Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ. Во првата...