земјоделец

Пронајдени се 8 резултати на тема „земјоделец“
Вести

Земјоделецот на кого СДСМ му бараше партиска книшка за да му исплати оштета од поплавите правдата ќе ја бара во Стразбур

Откако КУРИР пред неколку дена го објави скандалот со разочараниот земјоделец од Арачиново на кого СДСМ му бараше партиска книшка за...