земјиште

Пронајдени се 3 резултати на тема „земјиште“
Вести

Во Романија кога власта го продала земјиштето пропаднале околу 300 000 мали фарми, тоа ќе се случи и во Македонија ако власта го продаде земјоделското земјиште

Што ќе им оставиме на нашите потомци ако се усвои новиот предлог закон за легализација на дивоградби и продажба на земјоделско земјиште?...
Вести

Вице Заев потпишан на договорот за земјиштето кое го продал Зоран Заев, бизнисот со парцелите е околу 2 милијарди денари

Правниот лавиринт создаден од Зоран Заев покажува како државно земјиште под владение на општината завршува во рацете на братот на премиерот...