земја

Пронајдени се 20 резултати на тема „земја“
Регион

По катастрофалниот земјотрес, нов проблем: Во близина на Драч распука земјата, се чувствува силен мирис на гас

По катастрофалниот земјотрес што Албанија ја погоди утрото на 26 ноември, во селото Јуб, во близина на Драч се појави несекојдневна појава....
Занимливости

Светот е во голема опасност: На Земјата има 6 активни вулкани кои би можеле да еруптираат во 2018 година

Додека во светот одредени вулкани покажуваат знаци на смирување, други во наредната година би можече да имаат ерупции, поради што експертите...