зелен чај

Пронајдени се 11 резултати на тема „зелен чај“
Храна и пијалаци

Моќта на зелениот чај – кога ќе дознаете дека е многу корисен и за ова, нема да престанете да го пиете!

Зелениот чај станува сè попопуларен и во светот и во нашата земја. Луѓето сè повеќе го консумираат во големи количини. Од античко време,...
Храна и пијалаци

Не ви треба ништо друго: Овој напиток го забрзува метаболизмот, зајакнува имунитетот и ја прави кожата сјајна

Пролетен зелен чај кој го зајакнува имунитетот, а можете да го конзумрате во било кој период од денот, ќе ви даде сила, сјајна кожа и подобрување...