здравствена криза

Пронајдени се 5 резултати на тема „здравствена криза“
Занимливости

Здравствената криза ја зголеми потрошувачката на филмови, ТВ серии, музика, видео игри преку интернет во 2020 година

Филмови, ТВ серии, музика, видео игри … 83 отсто од француските корисници на интернет потрошиле барем едно нематеријализирано културно...