Здравко Чолиќ

Пронајдени се 11 резултати на тема „Здравко Чолиќ“
Познати

Трагедија поради која плачеше цела Југославија: Чолиќ и посвети песна на девојката која го даде животот за да ја спаси невиноста

Помина 41 година од трагедијата поради која плачеше цела бивша Југославија, а за да никогаш не се заборави се потруди и Здравко Чолиќ...