зависност

Пронајдени се 5 резултати на тема „зависност“
Познати

Болката ја лечела со многу алкохол и секс: Славната пејачка го допрела дното, оди на лекување од зависности

Пејачката Мел Б има сериозно нарушување по разводот и смртта на татко и , така што замина на лекување. Мел Б објави дека заминува во институција...