затворање граници

Пронајдени се 4 резултати на тема „затворање граници“
Вести

Во најцрните денови Заев и Филипче ги чуваат границите отворени, секој слободно да влезе и да го шири корона вирусот

Сите лидери на земји во време на пандемија гледаат како да ги заштитат здравјето и животите на сопствените граѓани, но не и нашите. Македониските...