затварање

Пронајдени се 6 резултати на тема „затварање“
Вести

Ангелевска: Дали е ова само неспособност на раководството на оваа актуелна власт или е смислено сценарио за целосно затварање на РЕК Битола?

Во ек на грејна сезона, столбот на електроенергетскиот систем во Македонија РЕК Битола веќе подолго време работи на апсолутен минимум....