затемнување

Пронајдени се 8 резултати на тема „затемнување“
Хороскоп

Затемнувањето на Сонцето и полната Месечина во април ни носи хаос: Еве што мора да направите за да ви биде од корист!

Полната месечина во Вага на 16 април не потсетува дека уметноста на добро живеење бара рамнотежа. Оваа рафинирана енергија не инспирира...
Занимливости

ПРИСТИГНУВА ЗАТЕМНУВАЊЕТО НА СОНЦЕТО: Од 4-ти декември моќните сили ќе донесат нови можности и почетоци во вашиот живот

Можеби ќе откриете дека сè за што сте работеле напорно конечно доаѓа со награда. На почетокот на декември затемнувањето на Сонцето пристигнува...
Хороскоп

Во ист ден нè очекува затемнување на сонцето и млада Месечина: Денеска на овие хорскопски знаци животот им се менува од корен!

Ануларно затемнување на Сонцето се случува кога Месечината е најдалеку од Земјата, па дури и за време на затемнување, може да се види...