заштита

Пронајдени се 41 резултати на тема „заштита“
Вести

Американските истражувачи потврдуваат: Третата доза на Фајзер вакцината го смалува ризикот од коронавирусот за повеќе од 80 отсто

Третата доза од вакцината против коронавирус на Фајзер го намалува ризикот од инфекција за дополнителни 80 проценти или повеќе преку...
Вести

Хибридниот режим се циментира, Заев ги заштити криминалците како бели мечки, додека политичкиот прогон продолжува со нови монтирања

Хибридниот режим наместо да се размонтира, Заев го циментира. Петта година како е власт во државата нема крупен криминалец кој е во затвор....