заработка

Пронајдени се 17 резултати на тема „заработка“
Вести

Колку заработуваат светските лидери: Трамп за цела година има 1 долар плата, а овој премиер инкасира 2.2 милиони долари

Бидејќи е еден од најбогатите луѓе, Трамп се откажал од годишната претседателска плата, која изнесува 400.000 долари и прифатил да има годишна...