занаетчиска комора

Пронајдени се 6 резултати на тема „занаетчиска комора“
Вести

Занаетчиска комора Скопје: Доколку не се изгласа законското решение за финансиска подршка многу занаетчии ќе престанат со вршење на дејност

Во услови на криза настаната поради епидемијата со Ковид-19 занаетчискиот сектор се соочува со многу предизвици. Занаетчиите се соочуваат...
Вести

Ништо од ветувањата на Владата: Занаетчиската комора обелоденува дека уште не е исплатена финансиската помош за плата за октомври

Управниот одбор на Занаетчиска комора на Република Македонија на чело со Агрон Фазлији-претседател на ЗКРМ реагира дека уште не е исплатена...