Заклучоци

Пронајдени се 4 резултати на тема „Заклучоци“
Вести

Милошоски: Осуда на бугарскиот меморандум и апел до земјите членки на ЕУ, ЕК и ЕП за безусловна одлука за почеток на преговорите

Осуда на бугарскиот меморандум и апел до земјите членки на ЕУ, ЕК и ЕП за безусловна одлука за почеток на преговорите со Европската...