Жаир Болсонаро

Пронајдени се 16 резултати на тема „Жаир Болсонаро“
Вести

Бразилскиот претседателски кандидат најверојатно нема да ја продолжи кампањата поради сериозните повреди

Бразилскиот претседателски кандидат Жаир Болсонаро веројатно нема да ја продолжи кампањата пред 7 октомври поради сериозноста на повредите...