загуба

Пронајдени се 34 резултати на тема „загуба“
Вести

Мразот што предизвика значителна економска загуба во централниот лозарски регион во Франција оваа година е веројатна последица од климатските промени

Научници велат дека мразот што предизвика значителна економска загуба во централниот лозарски регион во Франција оваа година е веројатна...