загинати лица

Пронајдени се 149 резултати на тема „загинати лица“
Вести

Во 2020 година помалку летови и фатални несреќи на патнички авиони, но поголем број загинати од претходната година

Бројот на загинати луѓе од големи несреќи на патнички авиони се искачи на 299 во 2020 година, и покрај падот на летовите поради пандемијата...