загатка

Пронајдени се 25 резултати на тема „загатка“
Занимливости

Само најдобрите ќе ја решат оваа загатка за 30 секунди, можете ли вие побрзо? На социјалните мрежи велат: Ќе го изгубите видот во потрага по решението (ФОТО)

Проширете ги мозочните вртења и тестирајте го видот. Нова загатка што го полуде интернетот ќе ве натера да ги правите и двете. Во базенот...
Занимливости

Колку триаголници гледате на фотографијата? Ако ја кажете оваа бројка вие сте натпросечно интелигентни

На прв поглед делува едноставно дека може да ги пронајдете сите триаголници кои се кријат на оваа фотографија. Ако успеете да ги пронајдете...