загаденост на воздух

Пронајдени се 4 резултати на тема „загаденост на воздух“
Скопје

„Владата не може да ги активира итните мерки против загадувањето во Скопје без мерните станици во Лисиче и Гази Баба“

Сметаме дека нефункционалните мерни станици за загадување со ПМ10 честички во Лисиче и Гази Баба ја оневозможуваат Влада на Република...