забрана

Пронајдени се 47 резултати на тема „забрана“
Вести

Од 1 октомври во оваа држава не смее да се пуши на терасите на зградите- доколку патувате таму и ова ви е забрането!

Од 1 октомври во Русија стапува во сила забраната за пушење на терасите на станбените згради. Новите мерки се дел од измените на противпожарните...